Menu og Revy 2019

Revy og Tarteletter
I år bliver menuen lidt anderledes – vi skal nemlig have vores egen tarteletfestival inden revyen går i gang

Vi skal have verdens måske bedste tarteletter. Tarteletter er blevet en trend! Specielt efter vi alle fik et smil på læben fra reklamerne med Harry fra DSB.

Kroen vil forkæle jeres sanser med alle de tarteletter I kan spise. Det foregår fra buffet, hvor I selv er med til at sammensætte jeres tarteletter lige fra skaller, fyld og toppings. Vi har naturligvis vores eksempler på gode sammensætninger, som vil fremgå ved buffeten, eller vær selv kreativ.

Skallerne er ikke kun som de traditionelle vi kender, her vil fremgå forskellige udformninger, farver og smage: Lige fra de klassiske udformninger i butterdej til store franske voulevanter. F.eks. sorte skaller med malt, skaller med krydderurter, skaller med lavendel og mange andre typer. Og så vælger du det fyld du har mest lyst til og slutter af med en lækker topping…

Kroen serverer gourmet-tarteletter med de bedste danske råvarer.

Til revyen vil vi servere følgende sammensætninger

• Den Klassiske med dansk kylling og hvide asparges i fløde, toppet med friske krydderurter.

• Den Eksklusive med fasan og foie gras, toppet med sort trøffel.

• Den Nytænkende med frisk torsk i sennepssauce, toppet med vagtelæg.

• Den Grønne vegetariske med stuvning af efterårets svampe, toppet med sprød crunch.

• Den ”Kedelige” med smagfuld skinke og sommer ærter, toppet med ristet bacon.

Efter tarteletterne serveres en af Heines lækre desserter, og så er vi klar til revy